Stomerij

Professioneel, milieuvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd!

Wassen in een wasmachine doet de vezels van de kleding slijten. Omdat kleding niet wordt blootgesteld aan de beweging van een wasmachine is stomen een stuk beter voor je wasgoed dan gewoon wassen. Je kleding gaat langer mee en behoudt veel beter haar kleur.

Lever je stoomgoed bij ons in en meestal de volgende dag (niet in het weekend) kun je je schone en frisse wasgoed weer ophalen. Lichte werkzaamheden zoals een loszittende knoop of zoom bieden wij als extra service gratis aan.

Dekbedden & Gordijnen

Niets is lekkerder dan slapen onder een schoon en fris dekbed. Zelf wassen lukt niet altijd omdat wasmachine en droger vaak te klein blijkt te zijn. Of dons klontert aan elkaar en komt de was gekreukt uit de machine. Onze stomerij heeft grote wasmachines en drogers waar ze makkelijk in passen en met professionele middelen gereinigd worden waardoor ze optimaal schoon worden. De donzen dekbedden worden weer mooi in vorm gebracht en krijgen hun veerkracht terug. Wij adviseren eens per half jaar dekbedden te laten reinigen.

Meest veilige manier om gordijnen en vitrages te reinigen is stomen. Alle gordijnen kunnen namelijk wel gestoomd worden, maar niet alle gordijnen kunnen gewassen worden. Een verkeerde behandeling kan het gordijn volledig ruïneren. Laat je gordijnen professioneel reinigen zodat het langer mooi blijft.